2117 of Sweden Alip Ocean

0 %
(0 hodnocení)

"Teplá a víceúčelová dámská lyžařská bunda je skvělá do každého počasí. Je vyrobena ze 100% polyesteru pomocí Tritech®-Membrany, která zaručí, že budete po celou dobu pobytu venku v teple a suchu. Extra izolace je vyrobena ze 100% recyklovaného polyesteru. Bunda je plně voděodolná avšak bez použití zdraví škodlivé PFC úpravy.  Maximální pohodlí zaručuje užití strečového materiálu, ventilační otvory umístěné na bundě zajišťují maximální prodyšnost a ochranu před potem a vlhkem. Zip s praktickou šňůrku pomocí... Celý popis

Koupit za 7 299 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

"Teplá a víceúčelová dámská lyžařská bunda je skvělá do každého počasí.

Je vyrobena ze 100% polyesteru pomocí Tritech®-Membrany, která zaručí, že budete po celou dobu pobytu venku v teple a suchu. Extra izolace je vyrobena ze 100% recyklovaného polyesteru. Bunda je plně voděodolná avšak bez použití zdraví škodlivé PFC úpravy. 

Maximální pohodlí zaručuje užití strečového materiálu, ventilační otvory umístěné na bundě zajišťují maximální prodyšnost a ochranu před potem a vlhkem.

Zip s praktickou šňůrku pomocí které lze snadno používat i s rukavicemi. Možnost přetažení rukávů přes zápěstí. Po stranách se nachází dvě kapsy na zip a na předloktí jedna skipasová kapsa.
Zobrazit více

Parametry

Barva modrá
Druh sportu na lyže
Materiál 100% polyester
Období zimní
Značka 2117
Nepromokavé ano